Catalunya Diari

Tallada l'AP-2 entre Lleida i les Borges per boira

En dies de boira es recomana moderar la velocitat a la carretera, mantenir la distància de seguretat i utilitzar llums antiboira

Imatge de l'autopista AP-2 amb molta boira, el dia 16 de gener de 2020.
Estat que presenta l'autopista AP-2 aquest dijous, dia 16 de gener. | @transit

L'autopista AP-2 ha estat tallada des de primera hora d'aquest dijous, dia 16 de gener, per boira. Concretament, l'afectació s'ha trobat entre Lleida i les Borges Blanques, segons ha informat el Servei Català de Trànsit a través del seu compte de Twitter. En aquest sentit, s'han fet desviaments cap a l'N-240: en sentit sud, Trànsit desviava els vehicles que hi circulaven per la sortida 7 a les Borges Blanques; i en sentit nord, els desviaments s'han fet per la sortida 6 a Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Finalment, passades les 14.30 hores d'aquest migdia, Trànsit ha informat que, malgrat que encara hi ha bancs de boira, la visibilitat a l'AP-2 ha millorat. Per aquest motiu, han tornat a obrir l'autopista i segueixen demanant als conductors molta precaució.

Així mateix, també hi ha dos trams més a la demarcació e Lleida afectats per boira, en els quals cal extremar la prudència a l'hora de circular-hi. Són: l'autovia A-2, entre Soses i Bell-lloc d'Urgell; i l'AP-2, entre Soses i Lleida. El Servei Català de Trànsit recomana moderar la velocitat, mantenir la distància de seguretat i utilitzar llums antiboira.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari