Catalunya Diari

Els CDRs tornen a tallar l'A-2 entre Alcarràs i Soses direcció Barcelona

A les xarxes socials hi demanen suport

 

Desenes de persones han tornat a tallar aquest matí l'A-2 entre Alcarràs i Soses direcció Barcelona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. En el perfil de Twitter del CDR de Lleida han penjat una imatge del tall i hi demanen més suport per a seguir amb la protesta.

 

Cal recordar que aquest dilluns ja es va viure un altre tall en la mateixa via que va durar des de les 7.00 hores del matí fins al migdia. Els manifestants protestes per la detenció el passat diumenge de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont

Imatge del tall
Imatge del tall | @CDRsLleida

 

 

L'AP-7, l'N-340, i l'A-2, bloquejades pels CDRs

A hores d’ara, d’altra banda, fins a tres vies principals de la geografia catalana han estat tallades pels CDRs. En aquest sentit, la mobilització popular ha obligat a aturar l’AP-7 a l’altura de la Jonquera (Alt Empordà), l’N-340 a Les Cases d’Alcanar (Montsià) i l’A-2 a Soses (Segrià).

 

De cara a la tarda, d’altra banda, també s’esperen grans mobilitzacions de protesta en contra de l’arrest a Alemanya de Carles Puigdemont i de l’empresonament dels cinc exconsellers a Madrid.

 

 

Al punt de les sis de la tarda hi ha prevista una convocatòria solidària a l’estació de Sants de Barcelona.  

 Comentaris

envia el comentari