Catalunya Diari

Manuel, l'home que va rebre una pallissa mortal a casa seva a Badalona

Els fets van succeir aquest dissabte a la tarda, i quan els Mossos d'Esquadra van arribar la víctima estava greument ferida i no es va poder fer res per salvar-li la vida

Mossos d'Esquadra
Manuel, l'home que va rebre una pallissa mortal a casa seva a Badalona | Mossos d'Esquadra

Aquest dissabte a la tarda va morir a Badalona Manuel O., un home de 40 anys, després d'una escandalosa baralla que s'havia originat al seu propi habitatge. Els fets van tenir lloc al barri de Llefià d'aquesta ciutat del Barcelonès, concretament al carrer de Salou, i malgrat que les forces de l'ordre van arribar quan la víctima encara vivia, finalment no van poder fer res per salvar-li la vida. L'aixecament del cadàver, tal com recull el mitjà 'ElCaso.cat', es va produir als voltants de les 10 del vespre.

De moment no s'ha produït cap detenció

Així les coses, les primeres investigacions dutes a terme pels Mossos d'Esquadra apunten que l'origen de la trifulga podria ser el tràfic de drogues, si bé fins al moment no s'ha produït cap detenció relacionada amb el cas. No només això, sinó que la inspecció es troba actualment sota secret d'actuacions.

Amb tot, les úniques informacions confirmades fins al moment són les aportades pel veïnat de la zona, ja que va ser una dona que resideix en el mateix edifici la que va prendre la determinació de trucar els Mossos en sentir cops, crits i plors procedents de la casa de la víctima.

Els agents no van poder salvar a la víctima

Malauradament, quan els agents es van personar al lloc de l'incident la trifulga havia arribat a la seva fi, i després de recollir el testimoni de diversos veïns i confirmar que havien sentit un gran rebombori, van procedir a tirar la porta a terra.

En entrar a l'habitatge, van trobar Manuel, la víctima mortal inconscient a terra, i el cos presentava diversos cops i ferides. Malgrat que van intentar fer tot el possible per salvar-li la vida, finalment l'home va morir abans que arribessin els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El tràfic de drogues, possible origen dels fets

En aquests moments, la investigació continua en marxa a càrrec de la policia catalana, la qual va trobar el pis buit en accedir-hi i, per tant, no tenen gairebé cap pista sobre els possibles autors de la pallissa.

Malgrat això, els Mossos d'Esquadra consideren que l'inici de les desavinences té a veure amb el tràfic de drogues, sobretot després de trobar diversos indicis d'aquest delicte quan analitzaven l'escena del crim a la cerca de proves.  


Comentaris

envia el comentari