Traslladen en estat crític fins a Bellvitge al ferit en l'allau a la Val d'Aran

A causa de l'allau dues persones més han mort en quedar atrapades per la neu

Un helicòpter del SEM ha traslladat en estat crític fins a l'Hospital de Bellvitge a la persona supervivent de l'allau d'aquest matí a la zona de la Vall Conangles (Vall d'Aran). Segons han informat els Bombers, la persona traslladada pateix politraumatismes i, després d'haver-la traslladat en un primer moment fins a l'Hospital de Vielha, finalment, per la seva gravetat, s'ha evacuat fins a Bellvitge.

 

A causa de l'allau dues persones més han mort en quedar atrapades per la neu. Els Bombers han confirmat a LleidaDiari.cat que, almenys una de les persones implicades en l'incident era un investigador d'un projecte d'àmbit europeu en què participa la Universitat de Barcelona. Les tres persones anaven amb esquís i, en el moment de l'accident, es trobaven realitzant treballs d'estudi i investigació.

 

Finalment, destacar que encara es desconeix l'edat i la procedència tant dels morts, com del ferit. No obstant això, els Bombers sí que han confirmat que els cossos ja s'han evacuat del lloc dels fets.

Imatge del lloc dels fets | Bombers

 Comentaris

envia el comentari