Catalunya Diari

Tres anys de presó per apunyalar un jove durant una baralla a Lleida

L'acusat va agafar una navalla de 7 centímetres de fulla que duia i li va clavar al braç, a les espatlles i a l'aixella

Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra amb detingut
Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra amb detingut | Mossos d'Esquadra

La fiscalia i la defensa han arribat a un acord per demanar que s'imposin tres anys de presó a un jove de 19 anys, A. Z., nascut al Marroc, acusat d'haver-ne apunyalat un altre durant una baralla a la plaça Sant Joan de Lleida. 

Els fets van passar el 18 de novembre de 2018 cap a les onze de la nit i l'acusat està en presó provisional des de llavors. El noi però, haurà de reconèixer els fets i acceptar la pena per evitar el judici que està previst per al 28 de novembre a l'Audiència de Lleida per un delicte d'intent d'homicidi.

Una navalla de 7 centímetres de fulla

Segons l'escrit acordat, l'acusat, sota els efectes de cànnabis i ansiolítics, es va discutir amb un altre noi i, amb la intenció de matar-lo, va agafar una navalla de 7 centímetres de fulla que duia i li va clavar al braç, a les espatlles i a l'aixella, unes ferides que el van afectar els pulmons.

Segons l'informe mèdic, l'acusat presenta un quadre compatible amb un trastorn límit de personalitat, trastorns conductuals amb agressivitat i trastorn per abús de substàncies estupefaents. A més, les psicopatologies que presenta poden afectar-lo disminuint les facultats cognitives i volitives. A més de la pena de presó, les parts també han acordat que l'acusat indemnitzi el ferit amb 3.676,78 euros per les lesions patides.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari