Catalunya Diari

Tres persones ateses per inhalació de fum en l'incendi del carrer Baró de Maials de Lleida

La majoria dels veïns que viuen damunt han pogut tornar a casa, exceptuant les dues famílies que viuen al primer pis

 

Tres persones han estat ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques per inhalació de fum arran de l'incendi que s'ha originat aquest dijous a la tarda a l'altell on hi ha la sala de màquines del supermercat de la cadena Plusfresc, situat al número 31 del carrer Baró de Maials del barri de Pardinyes de Lleida. De les persones ateses –un veí i dos treballadors de l'establiment-, dues han estat donades d'alta al mateix lloc, mentre la tercera –un home de 30 anys- se l'ha derivat en estat menys lleu a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova per sotmetre's a un examen més exhaustiu.

El foc, que s'ha controlat hores més tard, també ha obligat a desallotjar les dotze famílies -una seixantena de persones- que viuen en els pisos situats damunt de l'altell, tot i que la majoria d'elles han pogut tornar a casa el mateix dijous, un cop finalitzades les tasques de ventilació. En canvi, no ho han pogut fer els veïns dels dos pisos que es troben damunt mateix de l'altell incendiat, segons ha explicat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. Altrament, els serveis tècnics de la Paeria estan inspeccionat l'edifici però tot apunta que no presenta cap problema estructural com a conseqüència del foc.

 

L'alcalde, acompanyat per la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, ha detallat que els serveis tècnics municipals estan inspeccionant l'estructura de l'edifici tot i que, «a priori, sembla que no hi ha afectació en aquest sentit, tot i que sí a l'altell on s'han iniciat les flames». També s'han vist afectats, en aquest cas només pel fum, els dos pisos situats damunt mateix de l'altell, mentre el supermercat no ha patit afectació.Comentaris

envia el comentari