Catalunya Diari

Denunciada per triplicar la taxa d'alcohol i no tenir carnet a Vilafranca del Penedès

La Policia Local del municipi la va aturar quan va detectar que circulava amb els llums apagats

MossosDenunciada una conductora per triplicar la taxa d'alcohol i no tenir carnet a Vilafranca del Penedès | Cedida

Una dona ha estat denunciada per triplicar la taxa d'alcohol permesa i circular sense carnet de conduir a Vilafranca del Penedès. La Policia Local del municipi va aturar-la quan van detectar que el vehicle no portava encesos els llums reglamentaris al voltant de la una de la matinada del diumenge.

Els agents, en constatar que la conductora era sota els efectes de l'alcohol, van fer-li un control d'alcoholèmia que va donar un resultat tres vegades superior al límit permès. A més, a l'hora de fer la denúncia, van comprovar que no tenia carnet de conduir perquè es trobava sense punts.

Els agents també van detenir un altre conductor per triplicar la taxa permesa

En una altra operació a la capital de l'Alt Penedès, la policia local va enxampar un conductor que també superava el límit d'alcoholèmia. El mateix diumenge, cap a dos quarts de nou del matí, van detectar un home circulant amb el seu vehicle per un carrer cèntric molt a prop de la vorera i fent un soroll susceptible d’estar relacionat amb una avaria. 

En aturar-lo, el conductor, que havia intentat canviar de seient, mostrava indicis d’estar sota els efectes de l’alcohol. Un cop realitzada la prova ‘in situ’ i posteriorment a la prefectura de la Policia Local, l’home va donar positiu triplicant la taxa màxima.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari