Catalunya Diari

Troben un cadàver en un maleter d'un cotxe estacionat a Sants i sospiten que es tracta del veí d'Albesa desaparegut

Coincideix amb la descripció del vehicle en el qual es va veure per última vegada Eduard A., a Albesa, dilluns passat a la tarda

Imatge del cotxe on s'ha trobat una persona morta aquest 23 de juny a Barcelona. | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa aquest divendres del cos sense vida d'una persona al maleter d'un cotxe estacionat al carrer Béjar del barri de Sants de Barcelona. Es dóna la circumstància que el cotxe on s'ha trobat el cadàver coincideix amb la descripció del vehicle en el qual es va veure per última vegada Eduard A., a Albesa, dilluns passat a la tarda, cosa que fa sospitar que es tracti de la mateixa persona. D'altra banda, 'La Vanguardia' publica que els Mossos han detingut a Lleida un cunyat de la víctima trobada al maleter del cotxe.

L'Alfons Llaveria, amo del restaurant El racó de l'Alfons, al mateix carrer Béjar, ha explicat als mitjans que ha notat des de quarts de nou del matí una forta olor al carrer. Pensava que era peix podrit o fruit de l'habitual 'botellot' que es fa a la zona, propera a una discoteca. Ha vist una taca prop d'un Volkswagen Golf de color gris, molt nou i amb la matrícula d'un concessionari de Lleida. Ha intentat netejar la taca amb aigua i lleixiu, però no marxava. Per això ha avisat els serveis municipals de neteja, que han descobert que el maleter del cotxe gotejava un líquid vermellós per sota. Per això, cap a les 12 del migdia han avisat els Mossos d'Esquadra, que han descobert un cadàver al maleter. El cotxe portava una multa d'aparcament des del passat dilluns, dia 19, just el dia que va desaparèixer Eduard A.


Comentaris

envia el comentari