Catalunya Diari

Troben un conductor begut amb el cap recolzat al volant a Lleida

La Guàrdia Urbana el va denunciar per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia

Un cotxe de la Urbana de Lleida | EUROPA PRESS

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat diumenge 25 d'agost a la tarda a l'avinguda Rosa Parks de Lleida en rebre un avís que un conductor estava recolzat amb el cap al volant i el vehicle aturat però en marxa. Els agents van identificar el conductor de 40 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i van comprovar que aquest presentava evidents símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. 

Tot seguit, el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia però aquest s'hi va negar. Davant això, els agents van retirar el vehicle amb la grua municipal i van iniciar les diligències judicials per l'alcoholèmia i per negar-se a fer la prova.

Un jove camina begut per la ciutat

D'altra banda, divendres a la tarda una patrulla que realitzava tasques de seguretat ciutadana per l'avinguda de Pinya va ser requerida per dos conductors que manifestaven que a escassos metres hi havia un jove que anava caminant pel mig de la calçada fent ziga zaga, obligant a realitzar maniobra d'esquiva als conductors i amb perill de provocar un accident de trànsit o atropellament.

Els agents van observar el jove i li van ordenar reiterades vegades que surtis de la calçada fent aquest cas omís, per tal motiu els agents van agafar aquesta persona i la van treure cap a la vorera, comprovant que el jove presentava símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol.

Els agents li van demanar la identificació i aquest es va negar contestant amb to agressiu, per tal motiu es va traslladar a les dependències policials on va facilitar les seves dades, jove de 25 anys, nascut a Guinea i veí de Lleida, i on se li va efectuar la prova de detecció alcohòlica en aire expirat que va donar un resultat de 0,87 mg/l. Davant això, els agents el van denunciar administrativament per desobediència als agents de l'autoritat, i van iniciar les diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari