Catalunya Diari

Troben en pocs dies 3 gossos abandonats i sense xip a Lleida

Han fet una crida a una tinença d'animals responsable, en la qual, els animals estiguin xipats i amb totes les revisions veterinàries en ordre

Els Agents Rurals han localitzat en pocs dies dos animals sense propietari, ni identificació. Concretament, segons han informat a través de les xarxes socials, el primer gos va ser trobat la setmana passada a la Sanaüja, a la Segarra. En comprovar que no tenia xip, va ser el mateix ajuntament del municipi qui es va fer càrrec de l'animal. En el mateix sentit, a Estaràs, es va localitzar una gossa atropellada i ferida sense propietari.

En aquest cas, els Agents Rurals la van traslladar fins a l'Hospital Veterinari d'Òdena. D'altra banda, també han fet públic que en els darrers dies a Castelldans (Garrigues), s'ha recollit un altre gos abandonat, gràcies a l'ajuda dels serveis municipals i de l'avís d'un ciutadà. Aquest animal tampoc disposava de cap xip d'identificació. Davant aquests casos, des dels Agents Rurals han fet una crida a una tinença d'animals responsable, en la qual, els animals estiguin xipats i amb totes les revisions veterinàries en ordre.

Els Agents Rurals troben un poni extraviat a Juneda

La setmana passada els Agents Rurals van trobar gràcies a l'avís d'un ciutadà, un poni extraviatJuneda, a la comarca lleidatana de les Garrigues. Segons han informat a través de les xarxes socials, els Agents Rurals van poder trobar al propietari de l'animal. En aquest sentit, l'home va poder recollir l'animal i els professionals li van instar a xipar-lo i donar-lo d'alta.

D'altra banda, en aquesta ocasió el dissabte, els Agents Rurals van denunciar una rompuda sense autorització de 3.000 metres quadrats d'alzina carrasca a la Noguera. Recorden que per a la rompuda de terrenys forestals cal una autorització prèvia. 


Comentaris

envia el comentari