Catalunya Diari

Troben viva Natalia Sanchez, la jove de la UAB desapareguda

Natalia Sánchez Uribe, desaparecida en París
 Natalia Sánchez Uribe, va desaparèixer l'1 de maig a París | Instagram

 

Apareix viva Natalia Sanchez, la jove estudiant de la UAB que va desaparèixer a París fa una setmana. Sembla que ha aparescut desorientada caminant pel carrer i ara es trobaria en un hospital. De mica en mica, s'anaven coneixent detalls de les últimes passes donades per la noia abans de la seva desaparició.

 

En les últimes hores, s'ha fet públic el testimoni del propietari del pis on vivia de lloguer. Aquest home italià de 42 anys, hauria explicat a 'La Vanguardia', just abans de testificar davant la policia francesa, que el 2 de maig havia quedat amb ella perquè li tornés les claus però que finalment la noia no va acudir. 

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Angelo Pavia, que així es diu, explica que va entrar al petit domicili de 35 metres aquell mateix dia i va esperar-la tota la nit. Confirma que no la coneixia personalment i que només havia intercanviat missatges amb una noia «viva, intel·ligent, educada i amb sentit de l'humor». Passades unes hores, va enviar-li un WhatsApp: «Estàs viva?», que també va quedar sense resposta. 

 

No va trobar res estrany al pis 

En la seva estada en la seva propietat no va trobar cap indici que apuntés a un final tràgic per Natalia. Segons sembla, no hi havia cap senyal de violència i tampoc va trobar sang. Només va trobar alguns objectes personals, pa i pernil per terra, possiblement els indicis lògics per una persona «que ha fugit o que no ha pogut tornar a casa». 

 

Natalia Sánchez Uribe, desaparecida en París
Natalia durant la seva estada a París | Instagram

Durant aquestes hores, confessa que va orinar i es va dutxar podent «contaminar» la investigació, segons la seva versió. Finalment el 3 de maig, dos amics de la jove mallorquina van anar al pis, un noi italià i la jove que la va veure per últim cop.  

 

Desconfiava dels amics de la noia

Van ser ells dos qui immediatament van denunciar la desaparició de Natalia Sánchez a la policia francesa. L'amo, però, va presentar una segona denuncia l'endemà, 4 de maig, ja que no es refiava de la versió dels joves «per no parlar bé en francès». 

 

Desvinculant-se totalment del cas, l'home explicava que no creia que la Natalia s'hagi suïcidat i llença una sospita sobre els amics, els quals reconeix que «no em van agradar».  

 

 Comentaris

envia el comentari