Catalunya Diari

Troben a Solsona una plantació de 215 plantes de marihuana

A l'interior de la finca també es van trobar altres estris per a la seva explotació com ventiladors, calefactors, deshumidificadors o material fitosanitari

Imatge d'una plantació de marihuana trobada a Solsona
La Guàrdia Civil troba una plantació de 215 plantes de marihuana a Solsona | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va destapar la setmana passada una plantació 'indoor' de 215 plantes de marihuana d'una casa situada en una finca privada de Solsona.

Segons ha informat el cos militar, a l'interior de la finca també es van trobar altres estris per a la seva explotació com ventiladors, calefactors, deshumidificadors o material fitosanitari, entre d'altres. La investigació va començar a mitjans d'agost després de tenir coneixement que a l'interior d'una finca existia una casa aïllada destinada a la plantació il·legal de marihuana.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Se l'acusa d'un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de drogues

En aquest sentit, i un cop esbrinen el parador del propietari, la Guàrdia Civil va certificar l'existència d'aquesta plantació després d'entrar i trobar les 215 plantes i tot el material necessari per a conservar-les en òptimes condicions. Al propietari de la finca, de 30 anys, nacionalitat espanyola i veí de la comarca del Solsonès, se l'acusa d'un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de drogues.

Localitzen 16 plantes de marihuana amagades entre cultiu de panís a la Noguera

La Guàrdia Civil ha comissat 16 plantes de marihuana que es trobaven amagades a l'interior de camps de panís a la Noguera. La troballa es va fer el dilluns 17 d'agost per part de la Guàrdia Civil de la comissaria de Balaguer després d'una investigació iniciada quan van tenir coneixement que hi podria haver plantes amagades de forma dispersa en diferents parcel·les de panís.

Mitjançant imatges aèries van poder localitzar les plantes i ara estan investigant qui podria ser l'autor o autors responsables d'aquestes, ja que es tractaria d'un delicte contra la salut pública i elaboració de droga.


Comentaris

envia el comentari