Catalunya Diari

Comença l'última fase d'obres per millorar el ferm de l'A-2, a la variant de Lleida

S'estendrà la darrera capa d'asfalt en tot el tram de 15 quilòmetres, entre Torrefarrera i els Alamús

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha començat aquest dilluns les obres de l'última fase del projecte de rehabilitació del ferm de l'A-2, a la variant de Lleida, en el tram entre l'enllaç de Torrefarrera i els Alamús, que ha suposat una inversió de 7,6 milions d'euros. En aquesta fase, s'estendrà la darrera capa de rodament en tot aquest tram de 15 quilòmetres per completar les tasques d'asfaltatge. 

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Aquesta capa de rodament disminuirà el soroll provocat pels neumàtics dels vehicles, aportarà un element addicional en matèria de seguretat i augmentarà la confortabilitat en la conducció. Els treballs comportaran restriccions en el trànsit fins al 10 de juny tot i que no s'aplicaran durant els caps de setmana. La primera actuació d'aquesta darrera fase es porta a terme, concretament, entre els punts quilomètrics 469 i 475. Un cop s'acabi d'aplicar aquesta capa de rodament en el tram entre Torrefarrera i els Alamús, en sentit Saragossa, el Ministeri anunciarà l'inici de les obres de la capa de rodament en el mateix tram de 15 quilòmetres però en sentit Barcelona. Amb aquesta actuació, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana donarà per finalitzades les obres de la rehabilitació del ferm a l'A-2, a la variant de Lleida, entre Torrefarrera i els Alamús.

 

 

El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, i el cap de la Unitat de Carreteres de l'Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, han visitat aquest dilluns les obres que «culminen un projecte de millora molt important en la via de comunicació amb el volum més gran de circulació de tota la província», ha dit Crespín. «Era una obra necessària per a les Terres de Lleida i l'important volum d'usuaris de la via, tant de turismes com de vehicles pesats que l'utilitzen diàriament en els seus desplaçaments», ha afegit.


Comentaris

envia el comentari