Catalunya Diari

Un nen de cinc anys, atropellat per un cotxe oficial dels Jocs

Els fets es van produir aquest dilluns a la nit
Imatge d'un cotxe dels Jocs Mediterranis.
Imatge d'un cotxe dels Jocs Mediterranis. | cedida

Un nen de 5 anys es troba ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després que aquest dilluns, 25 de juny, a la nit, fos atropellat per un dels vehicles oficials dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 a la plaça de Venus de Salou. Es troba greu, però fora de perill. El conductor es va fugar en el moment de l'atropellament, però es va acabar entregant a la Policia Local de Salou i triplicant la taxa d'alcoholèmia permesa en el moment en què se li va practicar. 

 

Els fets es van produir la nit d'aquest dilluns, al voltant de les onze, quan el nen, de nacionalitat irlandesa, estava creuant el pas de vianants de la plaça de Venus juntament amb la seva família. En aquell moment, el cotxe, un Toyota Auris blanc logotipat que forma part dels vehicles oficials dels Jocs Mediterranis, va atropellar el nen i va fugir del lloc dels fets.A causa de l'impacte, un tros del paraxocs del cotxe va caure, fet que va ajudar a localitzar el vehicle, juntament amb el testimoni de diversos vianants que es trobaven en aquest punt en el moment de l'accident, que recordaven la matrícula. A més, el fet que el cotxe anés logotipat va ajudar a determinar de quin vehicle es tractava. 

 

 

Triplicava la taxa d'alcoholèmia

Finalment, aproximadament una hora i mitja després, el conductor es va presentar a la comissaria de Salou acompanyat d'un familiar per confessar l'atropellament. Allà li van dur a terme una prova d'alcoholèmia, en la qual va resultar triplicar la taxa permesa per llei. El conductor és membre de l'organització dels Jocs. La Policia Local de Salou li ha imputat un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol, així com per omissió de socors. Pel que fa a la víctima, el nen es troba ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat greu, però no es tem per la seva vida. Comentaris

envia el comentari