Catalunya Diari

La Urbana acaba amb dues festes en pisos a Lleida en ple confinament

En ambdós casos se'ls ha denunciat per a no respectar el descans veïnal

Imatge d'arxiu d'un brindis en una festa
La Urbana va enxampar dues festes durant la mateixa nit | tarragonadigital

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat aquesta passada matinada al carrer Carrasco i Formiguera de Lleida en rebre un avís de molèsties per una festa en un habitatge.

Els agents han comprovat les molèsties ocasionades per un grup de quatre persones que tenien la porta oberta i feien molt soroll. Els agents han identificat el responsable del pis, de 55 anys i nascut a Colòmbia, i l'han denunciat per ocasionar molèsties no respectant el descans veïnal. També han identificat les tres persones que l'acompanyaven dins del pis i els han fet les actes per incompliment de les mesures cautelars amb relació al decret de l'estat d'alarma atès que es trobaven fora del seu domicili.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una altra denúncia per molèsties per música i sorolls

D'altra banda, la mateixa nit, una patrulla ha anat al carrer Roca Labrador en rebre un avís de molèsties ocasionades per una festa en un pis. Els agents han comprovat les molèsties per música i sorolls i han denunciat el responsable del pis, de 51 anys i nascut a Romania, per ocasionar molèsties no respectant el descans veïnal.


Comentaris

envia el comentari