Catalunya Diari

La Urbana de Lleida denuncia fins a 7 conductors en dos dies per conduir beguts

En alguns dels casos es van produir accidents de trànsit i greus infraccions

Imatge d'arxiu d'un agent de la guàrdia urbana en una prova d'alcoholèmia
Imatge d'arxiu d'un agent de la guàrdia urbana en una prova d'alcoholèmia | Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat en dos dies fins a set conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol. 

Segons han informat des de la policia local, el dia 6 a les 00.55 hores, una patrulla va aturar un turisme a l'avinguda de Prat de la Riba amb motiu d'una infracció de trànsit. Els agents van identificar el conductor, de 43 anys i nascut a Romania, i van comprovar que no li constava en vigor cap mena de permís de conduir perquè no l'havia obtingut mai. 

Els agents el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu de 0.38 mg/l. A més el vehicle no tenia l'assegurança ni la ITV en vigor. Els agents van fer les denúncies administratives corresponents i les diligències penals per conduir sense haver obtingut mai el permís i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

 

Alcoholèmia amb accident de trànsit

D'altra banda, el dia 6 a les 9.35 h, dos turismes van col·lidir a l'avinguda de Miquel Batllori, a la rotonda amb la carretera LL-11, i només es van produir danys materials. Els agents van identificar els conductors i van requerir un d'ells, de 31 anys i de nacionalitat espanyola, perquè fes la prova d'alcoholèmia en observar que presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de l'alcohol. Aquesta prova va donar un resultat positiu de 0.67 mg/l. Els agents van fer les diligències penals per conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques amb accident de trànsit i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

Ja e dia 7 a les 3.45 hores, a l'avinguda de les Garrigues, una patrulla va observar un turisme que s'incorporava a la LL-11 en sentit contrari a molta velocitat. Els agents van intentar avisar el conductor però aquest va fer cas omís i el van seguir observant que circulava en sentit contrari per la LL11 fins a la rotonda situada a l'altura del carrer de Victoriano Muñoz, amb risc pels

  

Els agents el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia, la qual va donar un resultat positiu de 0.78 mg/l. 

Conducció temerària en sentit contrari

També la matinada del dia 7 a les 6.25 hores, una patrulla va anar al passeig de l'Onze de Setembre en rebre un avís d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra que havien aturat un conductor en observar que circulava en sentit contrari ocasionant un greu risc pels altres conductors. Els agents van identificar el conductor, de 44 anys i de nacionalitat espanyola, i el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia, la qual va donar un resultat positiu de 0.51 mg/l. Els agents van fer la denúncia per una infracció greu i les diligències penals per conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques. Un conductor substitut es va fer càrrec del vehicle.

Paral·lelament, el mateix dissabte 7 a les 13.30 hores, una patrulla va rebre un avís d'un turisme que intentava estacionar al carrer Ramon i Cajal donant cops als altres vehicles. Els agents van localitzar aquest vehicle aturat ocupant part de la via, el conductor del qual, en observar els agents, va iniciar la marxa però aquests el van aturar. En identificar el conductor, de 50 anys, nascut a Bolívia i veí de Lleida, els agents van comprovar que presentava símptomes clars de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. En ser requerit aquest conductor va fer la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu d'1.64 mg/l. Els agents van fer la denúncia i les diligències penals per conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

Una altra patrulla va aturar el dia 7 al vespre un turisme al carrer Segrià amb motiu d'una infracció de trànsit. Els agents en identificar el conductor, de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, van observar que presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de l'alcohol. En ser requerit, aquest conductor va fer la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu de 0.97 mg/l. Els agents van fer la denúncia i les diligències penals per conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

La Urbana va obrir diligències penals

Finalment, el dia 8 a les 00.35 hores, una patrulla va aturar un turisme a la carretera LL-11, a la rotonda amb el carrer de Victoriano Muñoz, amb motiu d'una infracció de trànsit. Els agents van identificar el conductor, de 42 anys i nascut a Romania, i van comprovar que no li constava en vigor cap mena de permís de conduir perquè no l'havia obtingut mai. També el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia la qual va donar un resultat positiu de 0.51 mg/l. Els agents van fer les denúncies i les diligències penals per conduir sense haver obtingut mai el permís i per fer-ho sota l'efecte de l'alcohol. Van retirar el vehicle al dipòsit municipal.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari