Catalunya Diari

La Urbana deté dues persones per robar més de 500 euros de la caixa de recaptació d'un rentador de cotxes de Lleida

Un dels implicats va llençar totes les monedes a terra

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat aquesta matinada al carrer Manuel de Pedrolo de Lleida en rebre un avís en el qual informaven que uns individus estaven forçant una de les caixes de recaptació d'un rentador de vehicles.

 

Tot seguit, una patrulla ha localitzat al carrer Riu Besós un home i una dona que coincidien amb la descripció donada i quan anaven a aturar-los han vist que un d'ells es col·locava entre dos vehicles estacionats i buidava a terra una bossa que estava plena de monedes. Els agents han identificat aquestes persones com a G.J.J. i J.G.H., ambdós de 37 anys i veïns de Lleida, i han comprovat que totes les monedes escampades pel terra tenien un valor de 530 euros.

 

També han comprovat que J.G.H. portava una bossa plena d'eines com tornavisos i martells, uns guants, un aparell radio-USB, un navegador i diversa documentació d'un vehicle. Una patrulla ha comprovat que al rentador de vehicles hi havia una caixa de recaptació forçada i al costat un tornavís doblegat. Davant els fets els agents han detingut G.J.J. i J.G.H. com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i han iniciat les diligències corresponents.Comentaris

envia el comentari