Catalunya Diari

La Urbana deté un home a Lleida per entrar a robar en un pis en obres

Els veïns van retenir al presumpte lladre

Un veí del carrer Ramon i Cajal de Lleida va informar el passat diumenge a les 14.00 hores del migdia que havia vist un jove que sortia de l'interior d'un pis amb un aparell de neteja d'alta pressió. Que el pis estava buit perquè el seu propietari estava fent reformes i que havia la porta oberta. Els agents es van dirigir al lloc i van comprovar que el pis es trobava tancat i que la porta no presentava signes d'haver estat forçada.

Aquest dilluns a les 8.50 hores del matí, una patrulla s'ha dirigit al lloc en rebre un avís que uns veïns tenien retingut un jove a l'interior del pis el qual havia rebentat la porta d'entrada. Els agents han realitzat acta de manifestació del testimoni presencial dels fets que ha reconegut al jove com a autor dels fets succeïts el dia 26. Davant això, els agents han detingut a M.S., de 21 anys, nascut a Marroc i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força, i han iniciat les diligències penals corresponents.

 

Altres furts i robatoris en els darrers dies a Lleida

La Guàrdia Urbana ha treballat en els darrers dies en altres robatoris a la ciutat de Lleida. Un dels més recents és el d'un furt en un establiment. Un cop a lloc una responsable de la botiga va denunciar que tenien retingut un individu que havien sorprès quan intentava furtar dos pots de colònia valorats en 163 euros, els quals havia amagat dins la seva bossa de mà.

Els agents de la Guàrsdia Urbana de Lleida van identificar aquest individu, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i va comprovar que dins la bossa portava també una bosseta de tabac que contenia una substància vegetal que presumptament era marihuana. Els agents van iniciar les diligències per un delicte lleu de furt.


Comentaris

envia el comentari