La Urbana deté un individu a Lleida per robar una cartera i fugir dels agents

L'avís l'ha donat un mosso fora de servei

La Urbana ha rebut aquest migdia un avís d'un Mosso d'Esquadra, que es trobava fora de servei, que estava perseguint un individu que havia sostret la cartera i el telèfon mòbil a un ciutadà a l'avinguda de l'Estudi General de Lleida i anava en direcció a la plaça d'Espanya. Ràpidament diversos agents s'han apropat al lloc i han localitzat aquest individu, que fugia corrents, que entrava a l'estació d'autobusos i l'han aturat a l'interior.

 

Els agents han identificat aquest individu com a T.R., de 35 anys, nascut a Algèria i veí de Lleida. Tot seguit, el propietari de la cartera i el mòbil ha denunciat que havia sorprès aquest individu remenant a l'interior de la seva furgoneta, que havia deixat estacionada a l'altura de l'avinguda de l'Estudi General, a la qual havia trencat un vidre, i havia fugit emportant-se la cartera i el telèfon mòbil de la seva propietat.

 

Davant aquests fets, els agents han detingut T.R. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i han iniciat les diligències corresponents.Comentaris

envia el comentari