Catalunya Diari

La Urbana deté una parella a Lleida per robar targetes de crèdit i telèfons mòbils

Els agents van poder retornar els objectes als seus propietaris

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha observat aquesta matinada una parella al carrer Pallars de Lleida, a l'altura del carrer Alfred Perenya, i en voler aturar-los per fer un control de documentació, aquests han fet cas omís i han continuat caminant. Tot seguit, han observat que la dona llançava algun objecte a l'entrada d'un immoble i després s'aturava juntament amb l'home al qual acompanyava. Els agents han identificat la dona com a E.J.J., i l'home com a C.S.H., ambdós de 34 anys i de nacionalitat espanyola.

En l'escorcoll han trobat a C.S.H. dues targetes bancàries a nom de dues persones diferents, dos telèfons mòbils, un marca Iphone, i altres objectes, i a E.J.J. li han trobat una targeta bancària i altres objectes diversos. També han comprovat que l'objecte llançat per la dona eren uns documents que coincidien amb el nom d'una de les targetes que portava C.S.H. Una patrulla ha comprovat que en un local d'oci molt pròxim aquesta parella havia pagat la seva consumició amb una de les targetes que portaven a sobre. 

Posteriorment els propietaris de les targetes i la documentació han reconegut tots els objectes recuperats com a seus els quals els hi havien estat furtats. Davant els fets, els agents han detingut C.S.H. i E.J.J. com a presumptes autors d'un delicte de furt i han iniciat les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari