Catalunya Diari

La Urbana enxampa dos joves robant a l'interior d'un cotxe a Lleida

Un d'ells era menor d'edat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava la matinada de diumenge un servei de vigilància a l'avinguda de les Garrigues de Lleida, va observar un jove a l'avinguda d'Alacant, a l'altura del carrer Alfons II, que es trobava al costat d'un vehicle amb una actitud de vigilància. En apropar-se els agents al lloc van observar que a l'interior del vehicle hi havia un altre jove. Aquests joves en adonar-se de la presència policial van sortir corrents tot i que al moment van aturar un d'ells, un noi de disset anys i nascut al Marroc, que és el que feia la vigilància. Alhora es va iniciar la persecució de l'altre jove per diversos carrers fins que el van poder aturar a l'avinguda de les Garrigues, tot i que va oferir resistència a la detenció. 

Els agents van identificar aquest jove com a M.S., de divuit anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i van observar que a la mà portava un clauer i un ambientador de vehicle, objectes que posteriorment el propietari del vehicle va reconèixer com a seus. Tot seguit, també van comprovar que el vehicle, estacionat a l'avinguda Alacant, tenia un vidre trencat i l'interior tot regirat, amb una pedra al seient. Davant els fets, els agents van detenir M.S. i el noi de disset anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i van iniciar les diligències corresponents. 

D'altra banda, divendres passat a les 17.05 hores de la tarda una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar un individu a la plaça Cervantes de Lleida que en veure els agents marxava en direcció al carrer Joan Baiget per tal d'evitar-los. Aquests van aturar l'individu, de 36 anys i nascut a Mali, i van comprovar que portava a sobre dos telèfons mòbils. Tot seguit, van comprovar que un d'aquests telèfons constava com a sostret. Davant això, els agents van iniciar les diligències corresponents per un delicte lleu de furt.


Comentaris

envia el comentari