Catalunya Diari

La Urbana enxampa un home injectant-se heroïna a la Seu Vella de Lleida

Van fer les diligències corresponents per consum i tinença de substàncies estupefaents i per abandonament d'instruments o estris utilitzats per al consum de drogues

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava aquest dijous a les 22.00 hores de la nit un servei de vigilància a la Seu Vella de Lleida va observar un individu a l'altura dels Pous de Gel que tenia una xeringa a la mà. Els agents van comprovar que aquest individu, de 42 anys i de nacionalitat espanyola, tenia al seu costat a terra una xeringa ja utilitzada i a la mà una que contenia una substància que presumptament era heroïna.

Aquest individu va reconèixer que havia llançat la xeringa un cop s'havia injectat el seu contingut i anava a fer el mateix amb la que tenia a la mà. Els agents van recollir les xeringues i van fer les diligències corresponents per consum i tinença de substàncies estupefaents i per abandonament d'instruments o estris utilitzats per al consum de drogues.

Una important operació antidroga a Lleida

Cal destacar la important operació antidroga que han dut a terme aquesta setmana els Mossos d'Esquadra a Lleida. Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres vuit persones a Alfarràs, a la comarca del Segrià, set homes i una dona, d'entre 21 i 71 anys, en el marc d'una operació policial contra el tràfic de drogues. Tots ells formen part del mateix clan familiar. Els escorcolls i les detencions han tingut lloc aquest dimecres. Durant la matinada, la policia catalana ha realitzat vuit entrades i perquisicions, de manera simultània, en set domicilis i un magatzem, tots ubicats al carrer Nou d'Alfarràs. 

Fins a 85 agents de diferents unitats policials han treballat en el dispositiu.En total, s'han comissat 60 quilos de cabdells secs, preparats per vendre; 15.000 euros en metàl·lic; diverses plantes de marihuana en diferents estadis de creixement; a més d'una gran quantitat d'estris i complements per cultivar-les. La droga comissada, segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents, estaria valorada en 100.000 euros.


Comentaris

envia el comentari