Catalunya Diari

La Urbana de Lleida intervé a mig matí en una 'rave' que ocasionava molèsties al veïnat

D'altra banda, va procedir a denunciar dues vegades al responsable d'una altra festa que va fer cas omís a les indicacions policials
Guàrdia Urbana de Lleida
Guàrdia Urbana de Lleida | G.U. de Lleida

Durant el matí del passat diumenge dia 12 de maig, agents de la Guàrdia Urbana van rebre diversos avisos de molèsties ocasionades per una festa 'rave' en una finca de la partida de les Canals de Lleida. Una patrulla va anar al lloc i va comprovar les molèsties ocasionades per la festa i va requerir el cessament de l'activitat, de la qual no hi havia cap responsable ni tenien cap mena de permís. No obstant els avisos policials, els integrants de la festa van fer cas omís de les seves recomanacions.

 

Més tard, diverses patrulles van anar al lloc i van intervenir els equips de música que utilitzaven a la festa, dels quals ningú es va voler fer responsable, tot i que van ser informats per tal que el propietari dels equips musicals s'havia de presentar a les dependències policials per tal de recuperar-los.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Dues denúncies per fer cas omís a les recomanacions policials

D'altra banda, el dissabte dia 11 a les 21.15 hores del vespre, una patrulla va anar a la partida Guindàvols de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades per la música a un volum molt elevat en una finca. Els agents van comprovar el fet, ja que hi havia diversos altaveus i un grup molt elevat de persones en aquesta festa. Els agents van identificar el responsable de la festa, un jove de 27 anys i nascut a l'Equador, i el van denunciar per ocasionar molèsties al veïnat.

 

El responsable va apagar la música per tal de finalitzar la festa. Més tard a les 23.50 hores, es va rebre un nou avís de molèsties per sorolls al mateix lloc. Els agents van comprovar que de nou hi havia molèsties ocasionades per la música i els crits de la gent i van fer una nova denúncia al responsable de la festa.Comentaris

envia el comentari