Catalunya Diari

La Urbana de Lleida intervé en dues agressions a dones en un cap de setmana

Un dels agressors tenia una ordre d'allunyament contra la seva exparella

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que circulava a les 8.00 hores del matí el passat dissabte 29 de maig pel carrer Anselm Clavé de Lleida va ser requerida per una ciutadana la qual estava demanant auxili.

La requirent, de 37 anys, va manifestar als agents que feia escassos minuts havia estat agredida per la seva exparella, la qual es trobava caminant uns metres més endavant d'on es trobava la dotació policial. La patrulla va aturar l'individu, un cop va ser identificat, van comprovar que li constava una ordre vigent de prohibició d'apropament i comunicació vers la víctima.

Els agents van procedir a la detenció de L.H.J. de 50 anys, nacionalitat Espanyola i veí de Lleida, per un delicte de trencament de condemna i un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. La víctima va ser atesa pel SEM i traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'una agent de la Guàrdia Urbana de Lleida
Dues dones demanen auxili per ser víctimes de maltractament a Lleida | Guàrdia Urbana

Una altra agressió en ple centre de Lleida

Un agent de la Urbana que es trobava aquest passat diumenge al vespre realitzant servei de vigilància a la Paeria va escoltar una dona demanant auxili des de la finestra d'un pis. La senyora va baixar al carrer, juntament amb un senyor, moment en què l'agent i un ciutadà van separar-los fins a l'arribada d'altres indicatius.

La dona es trobava molt nerviosa i va manifestar als agents que la seva parella l'havia agredit i insultat, que no era el primer cop, però que mai ho havia denunciat. La víctima, de 35 anys, va ser atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i traslladada al CUAP de Prat de la Riba. Els agents van procedir a la detenció de M.C.B. de 50 anys, natural de Colòmbia i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.


Comentaris

envia el comentari