Catalunya Diari

Enxampats robant ampolles d'alcohol d'una colla de l'Aplec

Una patrulla de la policia local també va intervenir en un robatori als Camps Elisis

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava rondes de vigilància per la zona dels Camps Elisis la passada matinada de diumenge amb motiu de la celebració de l'Aplec del Caragol, va ser requerida pels vigilants de seguretat de l'Aplec, els quals tenien retingut un individu. Quan la patrulla va arribar al lloc i un cop entrevistats amb els vigilants, aquests els van explicar que havien enxampat aquest home a l'interior de la caravana d'una de les penyes robant ampolles de begudes alcohòliques i que per entrar havia forçat una de les finestres.

També hi havia un altre noi amb ell, però havia fugit del lloc. La patrulla va comprovar que efectivament, la finestra de la caravana presentava la finestra fracturada i l'interior es trobava tot remenat. Els agents van iniciar la recerca de l'altre autorlocalitzant-lo a pocs metres i comprovant que aquest encara duia dues ampolles d'alcohol, de la mateixa marca que les localitzades al retingut.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Per aquests fets es va procedir a la detenció de M.A.E.E. de 23 anys i de A.W. de 29 anys, per un delicte de robatori amb força. Tanmateix, es va comprovar que el detingut A.W. també tenia vigent una ordre de cerca i detenció, emesa per un Jutjat Penal de Barcelona.
 

La ràpida actuació d'una patrulla de vigilància

D'igual forma, el dia 22 al voltant de les 4.20 hores, una patrulla que realitzava rondes de vigilància per la zona dels Camps Elisis amb motiu de la celebració de l'Aplec del Caragol, va observar dos joves en una actitud sospitosa. Van iniciar el seguiment d'aquests, observant com aquests s'apropaven a un grup de joves asseguts en un banc i intentavenfurtar el mòbil d'un d'ells al descuit, agafant-lo de la butxaca d'una jaqueta que es trobava sobre el banc.

En aquell moment els agents van intervenir i mentre procedien a la identificació dels dos joves, una altra parella se'ls va apropar informant-los que acabaven de ser víctimes d'un furt de mòbil i que l'autor era un dels dos nois que es trobaven identificant. Per aquests fets els agents van procedir a la detenció dels dos joves, els quals responien a Y.L i M.A.B. de 19 anys ambos, per un delicte de furt.


Comentaris

envia el comentari