La Urbana precinta una botiga de Lleida per tenir aliments caducats i en molt mal estat

També venia cigarretes de forma individual

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar aquest dimarts una botiga d'alimentació situada al Casc Antic de Lleida que es trobava oberta al públic passades les 22.00 hores de la nit. Els agents van identificar la persona responsable de l'establiment i van comprovar que molts dels aliments exposats a la venda estaven caducats i en molt mal estat.

 

Tot seguit, van fer una inspecció d'aquest establiment i van observar diversos paquets de tabac amb algunes cigarretes que denotaven la venda de les cigarretes de manera individual. Davant això, els agents van fer les denúncies corresponents per un incompliment d'horari, incompliment de les condicions de la llicència per realitzar venda de tabac sense autorització i també per infracció per la venda de tabac en unitats individuals i finalment es va precintar l'establiment com a mesura cautelar per manca greu de mesures de sanitat.

 

Aquest matí una patrulla ha acompanyat la Veterinària Municipal per realitzar una inspecció d'aquest establiment, la qual ha ordenat el precinte d'aquesta botiga per tal que tots els productes alimentaris caducats i en mal estat es portin a la seva destrucció i no siguin comercialitzats.Comentaris

envia el comentari