Catalunya Diari

La Urbana registra tres denúncies en dos dies per violència de gènere a Lleida

En algunes ocasions han estat les dones les que han volgut informar als agents dels fets

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar divendres passar a l'avinguda del Segre de Lleida en rebre un avís d'una baralla entre una parella. Els agents van localitzar una dona al carrer la qual va denunciar que el seu home l'havia agredit al seu domicili. Tot seguit, al lloc es va presentar un individu, que va dir que era la parella de la dona. Els agents van identificar aquest individu com a S.S.U.D., de 33 anys, nascut a Guinea Bissau i veí de Lleida. Davant la denúncia de la dona els agents van detenir S.S.U.D. com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

D'altra banda, el dissabte dia 19 a les 3.40 hores de la matinada, una patrulla va anar al carrer Unió en rebre un avís d'una dona que volia denunciar l'agressió de la seva parella, que s'havia produït al seu domicili. Un cop al lloc, els agents van localitzar la dona al carrer i davant la seva denúncia van localitzar la seva parella, que van identificar com a J.L.T.C., de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

De la mateixa manera, dia 19 a les 17.45 hores de la tarda, una patrulla va anar al carrer la Parra en rebre un avís d'una baralla en un domicili. Un cop al lloc, els agents van escoltar des del carrer crits i sorolls i en trucar a la porta de l'habitatge una dona va obrir la qual presentava algunes rascades visibles a la cara. Aquesta dona va denunciar als agents que la seva parella l'havia agredit. Tot seguit, els agents van identificar aquest home com a M.I.C.C., de 36 anys i de nacionalitat espanyola, i davant la denúncia de la dona el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

Altres denúncies per violència de gènere a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar a prinncipis del mes de gener al carrer Anselm Clavé de Lleida en rebre un avís que s’estava produint una baralla a l’interior d’una habitatge. Els agents van trobar a l'escala de l'immoble una dona que estava atemorida i plorant, manifestant que arran d’una discussió amb la seva exparella aquest l’havia començat a agredir i que havia marxat del domicili corrent amb el seu fill menor per tal d’evitar que tornés a ser agredida.

Així mateix, els agents van observar que la dona presentava lesions i inflamació al llavi i cara, i es va acompanyar a un centre sanitari per ser atesa per les lesions sofertes i posteriorment a la prefectura per efectuar la denúncia dels fets. Els agents es van dirigir a la habitatge i es van entrevistar amb l’agressor, un jove de 25 anys, nascut a Colòmbia i veí de Lleida, que va manifestar que havia discutit amb la víctima. Davant aquests fets, els agents van detenir a G.A.L.S., com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, i van iniciar les diligències judicials adients.


Comentaris

envia el comentari