La Urbana troba dos cotxes robats i abandonats a Lleida

La policia local també va intervenir en un robatori a una dona a Cappont

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar la matinada del passat dissabte un turisme Ford Escort al passeig de l'Onze de Setembre de Lleida que havia sortit de la via, havia bolcat i havia ocasionat danys a una torre elèctrica, a l'altura de la rotonda amb l'avinguda de l'Albert Porqueras. Els agents van comprovar que no hi havia cap ocupant al vehicle i que aquest tenia el pont fet i diversos danys. Quan van poder informar el propietari del vehicle aquest va confirmar que li havia estat sostret.

 

D'altra banda, aquest dilluns dia 26 a les 10.50 hores del matí, una patrulla de la Urbana ha anat a la partida Vallcalent de Lleida en rebre un avís d'un vehicle que es trobava en un bancal. Els agents han comprovat que al lloc hi havia un turisme Opel Corsa que presentava un pany forçat i el pont fet.

 

Atès que no constava denunciat com a sostret han donat avís al seu propietari el qual ha confirmat la seva sostracció del carrer Corts Catalanes on l'havia deixat estacionat. En ambdós casos, els agents han traslladat els vehicles al dipòsit municipal per custodiar-los fins que els propietaris se'n facin càrrec.

 

Roben una maleta a una dona en ple carrer de Lleida

Paral·lelament, el passat diumenge a les 17.00 hores de la tarda una patrulla de la Urbana va anar al carrer Riu Éssera de Lleida, al barri de Cappont, en rebre un avís d'un robatori a una dona. Un cop al lloc, els agents van trobar aquesta dona molt nerviosa que va denunciar que un individu li havia sostret la seva maleta de viatge i en fer-ho l'havia fet caure a terra.

 

Tot seguit, els agents van localitzar aquest individu dins d'un portal del mateix carrer, el qual els hi va lliurar la maleta sostreta. Els agents el van identificar com a J.K., nascut a Gàmbia, i davant els fets el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents.Comentaris

envia el comentari