Catalunya Diari

La Urbana troba més de 60 kg de carn en mal estat en un local de Lleida

La veterinària municipal va ordenar la destrucció dels productes caducats

Imatge d'arxiu | Pixabay

El passat divendres dia 29 de març al matí, la Unitat d’Investigació i Policia Administrativa d’aquesta Guàrdia Urbana, amb la veterinària municipal, van fer la inspecció de dos establiments d’alimentació situats al carrer Comtes d’Urgell i al carrer Anselm Clavé de Lleida.

Els agents amb la veterinària van comprovar que al primer establiment hi havia una gran quantitat d’aliments en mal estat, per haver trencat la cadena de fred (més de 60 kg de carn diversa i també gran quantitat d’embotits envasats), i productes caducats i en mal estat, i al segon establiment també van observar productes caducats.

La veterinària municipal, la qual va examinar els productes, va ordenar la destrucció dels productes caducats i en mal estat, amb l’obligació dels responsables dels establiments de destruir aquests productes en un termini determinat. 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Denuncien un bar de Lleida per tenir aliments caducats i sense etiquetar

Agents de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida i agents de la Unitat d'Investigació i Policia Administrativa d'aquesta Guàrdia Urbana de Lleida, en el marc de les inspeccions conjuntes que es fan habitualment als establiments, com bars i restaurants, van fer el passat mes de febrer la inspecció d'un establiment d'alimentació situat al barri de la Mariola. Els agents van observar una gran quantitat de productes caducats, sense etiquetar i en mal estat i dins d'una nevera i congelador productes alimentaris sense etiquetar i barrejats amb altres productes.

Al lloc dels fets es va personar la veterinària municipal, la qual va examinar els productes i va ordenar la suspensió immediata i provisional de l'activitat per tal de realitzar la destrucció dels productes caducats i en mal estat, amb l'obligació de destruir aquests productes en un termini determinat. Davant tot això, els agents van iniciar les diligències corresponents per un presumpte delicte contra la salut pública.

D'altra banda, els agents també van observar que hi havia paquets de tabac a la venda de manera irregular en aquest comerç, realitzant una acta de denúncia i d'intervenció del tabac. Ahir al matí, van realitzar una altra inspecció en un bar del mateix barri de la Mariola. Els agents van intervenir cinc ampolles de diverses begudes alcohòliques de contraban, les quals eren procedents d'Andorra, i no tenien el segell corresponent. Els agents van comprovar que tenien aquestes ampolles al local disposades per servir-les als clients. Els agents van comissar aquestes ampolles i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari