Catalunya Diari

Una urna del referèndum de l'1 d'octubre en venda a Wallapop

Es tracta d'una broma, tot i que l'oferta existeix de veritat a l'aplicació
Imatge de l'oferta de Wallapop.
Imatge de l'oferta de Wallapop. | Wallapop

Aquesta setmana apareixia a Wallapop, la famosa aplicació de compra i venda d'objectes de segona mà, una oferta que ha temptat a molts usuaris. Un tal Jordi P., de Badalona, assegurava que tenia a la seva disposició una urna feta servir durant el referèndum de Catalunya. Concretament, sota la foto de l'urna es podia llegir: «Urna utilitzada en el referèndum celebrat l'1 d'octubre. Un tros d'història de la democràcia catalana».

Com era d'esperar, els interessats van ser molts i en menys de 24 hores més de mil persones havien visualitzat l'oferta. Tot i això, 'La Vanguardia' ha pogut contrastar que es tracta d'una venda falsa i que l'usuari ni tan sols té una urna a la seva disposició. És més, realment es tracta d'una dona que, com ella mateixa ha explicat al citat mitjà: «Tot és una broma que se'ns va acudir amb les amigues».

 

En un principi, la dona va posar el preu d'un euro i afirma que ha rebut «moltíssimes ofertes». D'altra banda, assegura que moltes de les ofertes són falses i que fins i tot li van oferir 280 euros per l'urna. «Ho vaig fer per veure fins a on arribava la gent i m'ha sorprès. Hi ha qui vol una de tot cor», explica.



Comentaris

envia el comentari