Catalunya Diari

Busquen un nen de 3 anys i el seu germà de pocs mesos desapareguts a València

La Guàrdia Civil ha posat en marxa un ampli dispositiu de cerca, format per policies i voluntaris | El pare ha assegurat a la Guàrdia Civil que «estan tots morts»

La Guàrdia Civil ha posat en marxa un important dispositiu de cerca per localitzar els menors
La Guàrdia Civil ha posat en marxa un important dispositiu de cerca per localitzar els menors | Cedida

La Guàrdia Civil està buscant des de primera hora d'aquest dijous, 14 de març, un nadó de pocs mesos i el seu germà de 4 anys, desapareguts, segons informa el portal 'Las Provincias', en estranyes circumstàncies a la comarca valenciana de l'Horta. Segons el mitjà citat, està en marxa un ampli dispositiu de cerca, format per policies i voluntaris, que rastregen els termes municipals de Montcada, Rocafort i Godella

La mare, localitzada en estranyes circumstàncies

Per ara, no han transcendit novetats importants sobre el cas, però sí que se sap que, durant l'operatiu de cerca, s'han pogut localitzar algunes restes de sang, un indici que ha deixat molt preocupada la policia. Un testimoni dels fets hauria alertat, a la Policia Local, de la presència d'un home nu i ensangonat que corria darrere de la seva dona segons recull el diari anteriorment esmentat.

Segons recull 'El Caso.cat', una patrulla s'ha dirigit al domicili i han localitzat al pare dels menors qui ha explicat que havia tingut una forta discussió amb la seva dona. No ha estat fins al voltant de les 13.00 hores, que un gos ensinistrat de la Guàrdia Civil de València, ha trobat a la dona, nua i amagada a l'interior d'un bidó que es trobava pròxim al domicili.

En aquests moments, els pares, que presenten cert desequilibri mental, continuen a les dependències de la Guàrdia Civil a Montcada (València), on estan presentant declaracions. En elles, el pare hauria assegurat que «estan tots morts», segons publica 'La Sexta'. El cas, amb tot, continua sent molt confús a hores d'ara, però tot podria estar relacionat amb una discussió entre els pares. 

Important desplegament policial per intentar localitzar als dos menors desapareguts
Important desplegament policial per intentar localitzar als dos menors desapareguts | Twitter (@Hortanoticias)

 

Important desplegament per localitzar als dos menors

El delegat del govern a València, Juan Carlos Fulgencio Tejedor, ha detallat que l'operatiu compta amb un total de 110 dispositius que buscaran els menors «fins que apareguin» mentre hi hagi llum. Tejedor ha afegit que «estem sumant mitjans» tal com s'ha anat realitzant des de primera hora del matí. 


Comentaris

envia el comentari