Catalunya Diari

Denuncien un veí d'Alcarràs de 45 anys per conduir temeràriament per Lleida

Els fets van tenir lloc la setmana passada

Ja es coneix qui és el conductor que va ser gravat la setmana passada circulant de forma temerària entre l'A-22 i l'N-240 a Lleida. Els Mossos d'Esquadra, gràcies als enregistraments, el van poder identificar dissabte passat i després de localitzar-lo el van denunciar penalment pels fets. Es tracta d'un veí d'Alcarràs, de 45 anys i de nacionalitat espanyola, que el passat dijous va ser gravat conduint temeràriament. Unes gravacions que van córrer ràpidament per xarxes socials.

En les imatges es pot veure com diversos conductor que es van trobar amb aquesta persona van haver de maniobrar amb el seu vehicle, per evitar xocar-hi.

El vehicle ha quedat en dipòsit a disposició de l'autoritat judicial i l'home s'haurà de presentar davant del jutge quan sigui requerit.

Vídeo viral d'una conducció temerària

Al maig, un ciclista de Puigverd de Lleida que circulava per una carretera propera a Balaguer va viure en la seva pròpia pell la mala actitud d'un conductor al volant, un veí de Lleida, un avançament de forma imprudent. Un cotxe l'avançava a gran velocitat, sense respectar la distància reglamentària d'1,5 metres.

Després de veure les imatges, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per donar amb el conductor temerari. Finalment, la policia catalana va poder identificar-los i denunciar-lo. Es tractava d'un home, de 85 anys, qui va reconèixer els fets en un judici ràpid, en el qual se li va imposar sis mesos de presó, que no va haver de complir al no tenir antecedents. El que sí va haver d'acatar, va ser la retirada del carnet durant dos anys i dos mesos, per un delicte de conducció temerària.


Comentaris

envia el comentari