Catalunya Diari

Un veí de Lleida suplanta la identitat d'un altre en l'examen de conduir a Fraga per diners

L'home hauria fet el mateix fa uns dies a Navarra i se l'investiga per un delicte d'usurpació d'estat civil

Pla obert del moment que un agent de la Guàrdia Civil li demana la documentació al presumpte suplantador
Enxampen a Fraga un veí de Lleida fent l'examen teòric del carnet de conduir en nom d'un veí d'Osca a canvi de diners | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va enxampar dimarts a Fraga un veí de Lleida de 42 anys que es feia passar per un veí d'Osca de 51 per fer l'examen teòric del carnet de conduir, a canvi de diners.

Tots dos estan investigats per un delicte d'usurpació d'estat civil i, segons els investigadors, el veí de Lleida, que utilitzava diverses identitats, no era la primera vegada que feia el mateix, ja que es va saber que dies abans havia estat investigat pels mateixos fets a Navarra.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Funcionaris de Tràfic van sospitar de l'investigat perquè no s'assemblava a la persona de la fotografia

La suplantació d'identitat es va descobrir durant una inspecció destinada precisament a disminuir el frau en l'obtenció de permisos de conduir, quan funcionaris de Tràfic van sospitar de l'investigat perquè no s'assemblava a la persona de la fotografia del carnet d'identitat. La Guàrdia Civil va obrir diligències per aquests fets i les van lliurar als jutjats d'instrucció de Fraga, que podria citar els investigats a declarar.


Comentaris

envia el comentari