Catalunya Diari

Una veïna de Golmés accepta 13 mesos de presó per estafar milers d'euros a l'empresa on treballava

Les parts acorden rebaixar la petició de pena perquè la dona ha retornat els diners

Una veïna de 45 anys de Golmés (Pla d'Urgell) ha acceptat aquest dimecres tretze mesos de presó i una multa de 630 euros per haver estafat milers d'euros a l'empresa on treballava i al propietari d'una altra firma a qui coneixia a través de la seva feina.

Les parts han arribat a un acord per rebaixar els quatre anys i mig que demanava inicialment la fiscalia en aplicar-li l'atenuant de reparació del dany, ja que ha tornat els diners als afectats -12.000 segons la fiscalia i més de 30.000 segons l'acusació particular-. La presidenta de l'Audiència de Lleida ha emès la sentència 'in voce' i per tant és ferma, ja que cap de les parts la recorrerà.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla tancat de l'acusada d'estafa, asseguda a l'Audiència de Lleida
Una veïna de Golmés accepta 13 mesos de presó per estafar milers d'euros a l'empresa on treballava | LleidaDiari.cat

Sis factures amb treballs ficticis per poder recuperar els diners

Segons ha reconegut la dona i tal com sostenia el ministeri públic, aprofitant que era la cap de producció, va contactar amb el responsable d'una altra firma, li va demanar en nom de l'empresa 12.000 euros i li va dir que ja li encarregarien treballs per tornar-li. Segons els fets, considerats provats, que van passar el novembre de 2016, la dona es va quedar aquests diners i va demanar després a aquest home que li enviés sis factures amb treballs ficticis per poder recuperar els diners, però l'empresa es va adonar i l'home només en va cobrar dos per valor de 3.514,50 euros.

Gràcies a l'acord entre les parts, no ha calgut fer el judici que estava programat a l'Audiència de Lleida per a aquest dimecres i demà dijous. La Sala ha condemnat la dona per un delicte d'estafa en concurs amb un delicte de falsedat en document mercantil. La defensa ha demanat al tribunal que se suspengui l'execució de la pena perquè la dona no hagi d'entrar a la presó i l'Audiència hi accedirà si es comprova que no té antecedents.


Comentaris

envia el comentari