Catalunya Diari

Vídeo impactant: Ensurt a les pistes d'esquí per l’aparició d’un animal a gran velocitat entre els esquiadors

Un ant va aparèixer per sorpresa enmig d’una estació d’esquí sueca a mitjans de febrer i va esquivar per poc diverses persones

Imatge de l'aparició d'un ant en unes pistes d'esquí de Suècia
L'animal va aparèixer de cop i a gran velocitat entre els esquiadors | afterskiteamsweden

Gran ensurt el que va viure un grup d’esquiadors que passaven tranquil·lament una jornada d’esquí a les pistes d’Åre, a Suècia, on l’aparició d’un enorme animal podria haver acabat amb tragèdia. En concret, un ant de grans dimensions va aparèixer de sobte enmig de les instal·lacions just en un moment en què hi havia força gent esquiant amb tranquil·litat.

Els fets van passar just en un punt on els esquiadors arriben tranquil·lament i pugen al telecadira. Per tant, la majoria de la gent estava desprevinguda i sense tensió, raó per la qual l’aparició de l’animal va ser encara més impactant, tenint en compte que venia per darrere de la majoria d’esquiadors i a gran velocitat, segurament força espantat, ja que hauria entrat a les pistes per error i intentava sortir-ne com fos.

Aquest és l'impactant vídeo en què es pot apreciar l’aparició per sorpresa de l’ant i com va esquivant a la gent. L’animal acaba desapareixent per darrere d’una tanca, aconseguint així abandonar les pistes sense que ningú resulti ferit.

Polèmica animalista

Inicialment, la majoria de la gent que ha reaccionat al vídeo ha destacat el gran ensurt dels esquiadors davant la presència de l'animal, però tot seguit molts usuaris a les xarxes socials s'han centrat en el debat sobre l'impacte que les pistes d'esquí tenen en la natura i en els ecosistemes de la zona.

D’aquesta manera, la majoria d’opinions apunten al fet que som les persones les que hem envaït l’hèbitat natural dels ants i, per tant, l’animal va actuar amb naturalitat i en el seu terreny, tot i tractar-se d’unes pistes d’esquí. Unes imatges que ens fan reflexionar sobre fins a quin punt ens oblidem que ens trobem en la natura quan practiquem aquest esport de muntanya i humanitzem l’espai. Sempre hem de tenir en compte que ens trobem en una àrea salvatge i que li hem de tenir molt respecte.


Comentaris

envia el comentari