Una dona descobreix en un 'videoselfie' que li van tirar droga en la seva copa

La jove es va gravar al costat d'una amiga amb el seu telèfon mòbil i va veure com un home posava droga al seu got

 

La policia francesa ha detingut a un home després que fos enxampat gràcies a un 'videoselfie' posant el que sembla ser una pastilla en la beguda d'una noia durant un festival de música. Segons han recollit diversos mitjans, l'home hauria drogat amb burundanga la jove que va gravar el vídeo.

 

Els fets van tenir lloc el mes passat i han transcendit ara, moment en el qual s'ha compartit el vídeo a través de les xarxes socials i ha arribat fins al nostre país. Va ser aquest enregistrament la que va ajudar les forces policials franceses a detenir el jove.

 

En les imatges podem veure com un home amb gorra i ulleres de sol s'acosta per darrere a la noia i introdueix alguna cosa en el seu got, mentre que ella es gravava amb una amiga gaudint del concert.

Després d'això, l'ara detingut desapareix de l'escena. Segons sembla, va esperar prop d'elles que la substància fes efecte i va aprofitar per robar totes les pertinences a la dona. La jove va denunciar l'ocorregut i va presentar el vídeo com a prova.

 

La burundanga, una droga utilitzada per lladres i violadors

La burundanga o escopolamina és una droga que s'ha popularitzat especialment entre els lladres i violadors, que aprofiten els descuits de les seves víctimes per tirar les pastilles en les copes.

 

Planta de Burundanga, también conocida como «Aliento del Diablo»
Planta de Burundanga, també coneguda com a «Alè del Diable» | cedida

En gairebé tots els casos, les víctimes acaben caient en un profund son i no recorden res en despertar. Per sort, en aquesta ocasió l'enregistrament ha permès que la dona tingués constància de tot el succeït.

 

La facilitat amb la qual molts aconsegueixen introduir la substància en els gots ha fet saltar les alarmes en llocs com poden ser discoteques o festivals, ja que és precisament aquí on es produeixen més descuits.

'El rei de la Burundanga', detingut a Espanya

Fa amb prou feines un mes va ser detingut a Madrid el conegut com a 'Rei de la Burundanga', un home marroquí que havia robat a desenes de noies gràcies a aquesta tècnica. Va ser detingut i acusat de delictes de robatori amb força, robatori amb violència, estafa i furt. 

 

El seu 'modus operandi' era el següent: després d'intentar lligar amb les seves víctimes, solia anar a casa de les noies i una vegada que els efectes de la burundanga apareixien, aprofitava per robar.

 

Gràcies al fet que moltes d'elles tenien records d'haver-li conegut i com era, van poder facilitar una descripció de l'home a les autoritats policials i est va ser posteriorment detingut.Comentaris

envia el comentari