Catalunya Diari

Una vintena de persones 'celebren' una defunció en un pis de Lleida

La Urbana també va sorprendre cinc joves bevent alcohol en una teulada de la ciutat

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
Els agents van denunciar el propietari del pis | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest passat diumenge al carrer Assalt de Lleida en rebre avís de molèsties per música a un volum molt elevat. Els agents van comprovar aquestes molèsties i van denunciar la persona responsable del pis, de 39 anys, per no respectar el descans veïnal.

A l'interior del pis, es va observar, que hi havia un total de 22 persones, les quals segons va manifestar la responsable d'aquest, estaven celebrant una defunció. Els agents van identificar i denunciar els assistents a la festa per no respectar ni les mesures de seguretat ni les restriccions de mobilitat nocturnes COVID19, abandonant tots els assistents el pis.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Enxampats cinc joves bebent en una teulada

D'altra banda, el passat divendres, una patrulla es va dirigir al CAP de Balafia, carrer Vidal i Codina, en rebre avís de joves sobre la teulada. Els agents un cop al lloc van observar 5 joves que efectivament es trobaven sobre la teulada, però que en veure els agents van baixar ràpidament.

Van comprovar que els joves, de 21 anys i veïns de Lleida, havien estat bevent sobre la teulada deixant al lloc les botelles de vidre buides, procedint els agents a denunciar, cadascun d'ells, per l'ordenança de civisme per consum de begudes alcohòliques en via pública i per l'ordenança de neteja per embrutar l'espai públic. A més, un dels joves va ser denunciat per consum de substàncies estupefaents en estar fumant una cigarreta tipus porro.


Comentaris

envia el comentari