Catalunya Diari

Condemnen un home per violar durant tres anys una nena muda a Mallorca

La víctima era amiga de les filles de l’agressor,i l’home ha confessat que era perfectament conscient dels problemes psicològicsque patia

menors
Condemnen un home per violar durant tres anys una nena muda a Mallorca | CatalunyaDiari.cat

Esgarrifoses notícies les que arriben des de Mallorca, on un home de 46 anys ha estat condemnat a vuit anys i mig de presó després de violar durant un període de tres anys una nena muda que era amiga de les seves filles. L’origen dels fets va tenir lloc l’any 2013, quan la menor tan sols tenia 13 anys, i l’acusat ha admès haver-la violat així com que sabia perfectament que la petita patia problemes psicològics que es manifestaven amb un mutisme selectiu. Ho explica el mitjà ‘Diario de Mallorca’.

L’home se l’emportava a llocs allunyats per violar-la

Els abusos han estat explicats per la mateixa víctima, la qual ha intervingut en el litigi per videoconferència. Així les coses, la jove ha narrat que «jo anava a casa de les seves filles a jugar amb elles i amb el seu fill. Jo li vaig dir que no volia tenir cap relació amb ell», però «ell va insistir».

Amb tot, la noia ha fet patent que, entre altres coses, l’agressor la va sotmetre a penetracions anals, vaginals i bucals, i que els abusos no només es van produir en el domicili del detingut.

En aquest sentit, la noia ha explicat que, en algunes ocasions, l’home se l’emportava a llocs allunyats amb l’objectiu de realitzar-li aquestes pràctiques sexuals sense consentiment. A tall d’exemple, la jove ha fet públic que, quan baixava al carrer amb el seu gos per fer un passeig, l’home l’assaltava i l’obligava a anar amb ell.

«Tenia fòbia a parlar»

En el judici també s’han pogut sentir els testimonis tant d’un familiar proper com d’una psicòloga que va tractar la nena. «Em va dir que va ser abusada pel pare d’un amic», ha relatat l’especialista, que també ha fet patent que la menor va patir greus problemes d’ansietat i d’inhabilitació de parla arran els abusos.

Tant la psicòloga com el familiar de la jove han fet patent que la jove no va voler donar massa detalls sobre els fets, i que s’hauria limitat a explicar-los a la policia. Amb tot, també han volgut deixar clar que «des de petita ha tingut problemes de mutisme. Tenia por o fòbia a parlar. Sempre ha necessitat ajuda psicològica». 

També pots llegir: 


Comentaris

envia el comentari