Societat

Busquen la millor coca de Sant Joan. Qui s’anima?

Comparteix

Aquesta 5a edició se celebrarà el pròxim 30 de maig a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm (C/ del Rosselló, 515, 08025 Barcelona) amb la voluntat de realçar la tradició gastronòmica i donar el tret de sortida a l’esperada revetlla considerada la nit més curta de l’any.




El concurs, recolzat per la Federació de Gremis de Flequers, el gremi de Pastisseria de Girona i per marques per a professionals com la farinera Fills de Moretó, els experts en productes làctics Debic i l’empresa especialista en cartonatge Manipulados Pueyo, entre d’altres, obre inscripcions a 5 categories a les que els professionals podran presentar-se (Coca de Fruita i pinyons, de Crema i pinyons, de Llardons, de Xocolata i Creativa). En cadascuna d’aquestes, es dona un espai per abraçar tant la tradició com la originalitat a parts iguals i hi haurà un guanyador únic al que se li farà entrega del seu premi en un acte obert a tots els participants conduit per la periodista i comunicadora gastronòmica, Carme Gasull.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!


L’organització, l’agència de comunicació gastronòmica Sr y Sra Cake, a fi d’evitar el malbaratament alimentari i donar un us social, entregarà totes les coques presentades en acabar el certamen a la Fundació Bancs dels Aliments, que s’encarregarà de distribuir-les.

Les peces s’hauran de lliurar a la mateixa Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el dimarts 30 de maig de 9:00 h a 11:00 h. La seva valoració, que serà realitzada per un jurat format per forners i pastissers d’excepció, es farà el mateix dia i estaran presents a l’acte de lliurament de premis.

Les inscripcions estan obertes a mestres flequers i pastissers, sempre que tinguin un punt de venda, fins divendres 26 de maig a les 20:00 h, a la web http://www.lamillorcocadesantjoan.cat omplint el formulari de participació. Les bases del concurs i informació del certamen també podran consultar-se a la pàgina web i per xarxes socials (Instagram @lamillorcocasantjoan).




Enxampen una conductora ballant mentre conduïa un ciclomotor a Catalunya
Nova APP per intercanviar dades en temps real entre sanitaris i pacients

Últimes Noticies

També et pot interessar

Busquen la millor coca de Sant Joan. Qui s’anima?

Comparteix

Aquesta 5a edició se celebrarà el pròxim 30 de maig a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm (C/ del Rosselló, 515, 08025 Barcelona) amb la voluntat de realçar la tradició gastronòmica i donar el tret de sortida a l’esperada revetlla considerada la nit més curta de l’any.




El concurs, recolzat per la Federació de Gremis de Flequers, el gremi de Pastisseria de Girona i per marques per a professionals com la farinera Fills de Moretó, els experts en productes làctics Debic i l’empresa especialista en cartonatge Manipulados Pueyo, entre d’altres, obre inscripcions a 5 categories a les que els professionals podran presentar-se (Coca de Fruita i pinyons, de Crema i pinyons, de Llardons, de Xocolata i Creativa). En cadascuna d’aquestes, es dona un espai per abraçar tant la tradició com la originalitat a parts iguals i hi haurà un guanyador únic al que se li farà entrega del seu premi en un acte obert a tots els participants conduit per la periodista i comunicadora gastronòmica, Carme Gasull.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!


L’organització, l’agència de comunicació gastronòmica Sr y Sra Cake, a fi d’evitar el malbaratament alimentari i donar un us social, entregarà totes les coques presentades en acabar el certamen a la Fundació Bancs dels Aliments, que s’encarregarà de distribuir-les.

Les peces s’hauran de lliurar a la mateixa Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el dimarts 30 de maig de 9:00 h a 11:00 h. La seva valoració, que serà realitzada per un jurat format per forners i pastissers d’excepció, es farà el mateix dia i estaran presents a l’acte de lliurament de premis.

Les inscripcions estan obertes a mestres flequers i pastissers, sempre que tinguin un punt de venda, fins divendres 26 de maig a les 20:00 h, a la web http://www.lamillorcocadesantjoan.cat omplint el formulari de participació. Les bases del concurs i informació del certamen també podran consultar-se a la pàgina web i per xarxes socials (Instagram @lamillorcocasantjoan).




Últimes Noticies